Oferte cazare Aschheim Dornach, Bavaria Germania iarna 2020
(2 oferte, 340.9EUR - 442.4EUR)
Moxy Munchen Messe, Aschheim Dornach

Moxy Munchen Messe

Aschheim Dornach, Bavaria, Germania

  • Fara transport

  Oferte Aschheim Dornach

  Aschheim Dornach, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Aschheim Dornach sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Aschheim Dornach pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Aschheim Dornach sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Aschheim Dornach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Aschheim Dornach garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Aschheim Dornach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Aschheim Dornach, Bavaria, Germania iarna 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro