Oferte cazare Bad Gronenbach, Bavaria Germania iarna 2020
(6 oferte, 419.7EUR - 419.7EUR)
Hotel Allgau Resort Superior, Bad Gronenbach

Hotel Allgau Resort Superior

Bad Gronenbach, Bavaria, Germania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Die Post, Bad Gronenbach

Die Post

Bad Gronenbach, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Bg Hotel, Bad Gronenbach

  Bg Hotel

  Bad Gronenbach, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Landhotel Gronenbach, Bad Gronenbach

   Landhotel Gronenbach

   Bad Gronenbach, Bavaria, Germania

    • Fara transport

    Oferte Bad Gronenbach

    Bad Gronenbach, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Bad Gronenbach sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bad Gronenbach pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bad Gronenbach sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Bad Gronenbach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Bad Gronenbach garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bad Gronenbach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Bad Gronenbach, Bavaria, Germania iarna 2020 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro