Oferte cazare Burghausen, Bavaria Germania iarna 2023
(32 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Post, Burghausen

Hotel Post

Burghausen, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Bayerischer Hof, Burghausen

  Bayerischer Hof

  Burghausen, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Hotel Glöcklhofer, Burghausen

   Hotel Glöcklhofer

   Burghausen, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    Dormero, Burghausen

    Dormero

    Burghausen, Bavaria, Germania

     • Fara transport
     Hotel Glocklhofer, Burghausen

     Hotel Glocklhofer

     Burghausen, Bavaria, Germania

      • Fara transport
      Lindacher Hof, Burghausen

      Lindacher Hof

      Burghausen, Bavaria, Germania

       • Fara transport
       City-Comfort-Hotel, Burghausen

       City-Comfort-Hotel

       Burghausen, Bavaria, Germania

        • Fara transport

        Oferte Burghausen

        Burghausen, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

        Partiile de ski din Burghausen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Burghausen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Burghausen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

        Conditiile de zapada sunt excelente in Burghausen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

        Echipamentul de instalatii pe cablu din Burghausen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Burghausen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

        Oferte cazare Burghausen, Bavaria, Germania iarna 2023 - 2024 - Alege din 16 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

        Intrebari frecvente despre Burghausen

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Burghausen?

        GARTENHOTEL SALZACH, DORMERO, CITY-COMFORT-HOTEL, BAYERISCHER HOF, Add On Hotel Residenz Burghausen sunt cele mai populare hoteluri din Burghausen

        Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Burghausen?

        Add On Hotel Residenz Burghausen, BAYERISCHER HOF, HOTEL GLÖCKLHOFER, HOTEL POST, KLOSTERGASTHOF RAITENHASLACH sunt cele mai apreciate hoteluri din Burghausen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Burghausen.