Oferte cazare Feldkirchen, Bavaria Germania iarna 2020
(8 oferte, 205.8EUR - 277.6EUR)
Ibis Muenchen Messe, Feldkirchen

Ibis Muenchen Messe

Feldkirchen, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Hotel Accolo, Feldkirchen

  Hotel Accolo

  Feldkirchen, Bavaria, Germania

   • Fara transport

   Oferte Feldkirchen

   Feldkirchen, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Feldkirchen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Feldkirchen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Feldkirchen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Feldkirchen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Feldkirchen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Feldkirchen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Feldkirchen, Bavaria, Germania iarna 2020 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Recomandari turistice pentru Feldkirchen

   Informaţii generale
   Feldkirchen, cu 13 900 de locuitori, este situat la o altitudine de 550 m de un râu şi un lac. Meșteșugari vechi oraş se află în inima oraşului Carintia, amplasat între bazine 'Klagenfurt' în sud și Munții 'Nock' în nord. Peisajul răsucit în jurul Feldkirchen şi cald pentru scăldat Lacul oferă multe oportunităţi pentru tineri şi bătrâni deopotrivă.

   Cum se ajunge acolo
   Cu maşina: de la Viena: luaţi autostrada Sud (A2) prin Völkermarkt şi Klagenfurt în Feldkirchen din Germania: 1. prin München, Salzburg, Tauernautobahn, Spittal şi Villach Feldkirchen 2. prin Bad Gastein, Dorfgastein, Mallnitz, Spittal und Villach de tren: la Viena: prin St. Veit an der Glan, în Feldkirchen din Germania: prin München, Salzburg şi Villach, la Feldkirchen de avion: aeroport Klagenfurt

   Staţiune
   Creasta sud-estică a Munților 'Nock' face pentru un peisaj uşor fier - Feldkirchen este un Eldorado pentru piloti de cal şi pentru fiecare walker. Pe poteci bine puteţi ajunge cu uşurinţă la destinaţiile cele mai frumoase de excursii: biserici vechi, mici sate somnoros sau unul din multe lacuri pentru scăldat din zona. Lacul 'Maltsacher', cu plaja plajă şi locul de campare, se află chiar la uşa ta, ca nu lac idilic 'Flatschacher'. Aveţi grijă pentru mai multe lacuri? Da, vă rugăm să! Alegeţi între 'Urbansee', 'Goggausee', 'Haidensee' sau 'Ossiachersee' și 'Wörthersee' (ultimele două sunt câteva minute de unitate departe). Există, de asemenea, o cale ciclu de Feldkirchen 'Ossiachersee'.

   Staţiuni
   Centrele de schi International 'Bad Kleinkirchheim', 'Turracher Höhe' și 'Kanzelhöhe' sunt uşor accesibile (30-45 minute in masina). Există mai multe lifturi de schi în zona imediată (4-10 km): 'Gradisch', 'Wachsenberg', 'Gnesau' și 'Simonhöhe'. În plus, există cross-country schi ruleaza între 5 şi 15 km lungime, și, de asemenea, o iarnă sănii a alerga. Ne ia nici o responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni, sub rezerva modificărilor