Oferte cazare Frankenberg, Hessa Germania iarna 2021
(10 oferte, 50EUR - 500EUR)
Am Rittergut, Frankenberg

Am Rittergut

Frankenberg, Hessa, Germania

  • Fara transport

  Oferte Frankenberg

  Frankenberg, Hessa, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Frankenberg sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Frankenberg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Frankenberg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Frankenberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Frankenberg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Frankenberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Frankenberg, Hessa, Germania iarna 2021 - Alege din 10 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Frankenberg

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Frankenberg?

  AKZENT HOTEL FRANKENBERG, APARTMENTHAUS STADTOASE, BAVARIA WIRTSHAUS, DIE SONNE FRANKENBERG, HOTEL AM RITTERGUT sunt cele mai populare hoteluri din Frankenberg

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Frankenberg?

  DIE SONNE FRANKENBERG, BAVARIA WIRTSHAUS, APARTMENTHAUS STADTOASE sunt cele mai apreciate hoteluri din Frankenberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Frankenberg.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Frankenberg?

  APARTMENTHAUS STADTOASE sunt cele mai apreciate hoteluri din Frankenberg ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Frankenberg.