Oferte cazare Hilders, Hessa Germania iarna 2023
(18 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Leist Sonne Engel, Hilders

Hotel Leist Sonne Engel

Hilders, Hessa, Germania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Engel, Hilders

Engel

Hilders, Hessa, Germania

  • Fara transport

  Oferte Hilders

  Hilders, Hessa, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Hilders sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Hilders pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Hilders sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Hilders oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Hilders garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Hilders va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Hilders, Hessa, Germania iarna 2023 - 2024 - Alege din 9 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Hilders

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hilders?

  RHöNER BOTSCHAFT, PENSION GEORGSHOF, LANDHAUS WILL, LANDHAUS HEIDE, HOTEL MILSEBURG sunt cele mai populare hoteluri din Hilders

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hilders?

  Hotel Leist Sonne Engel, HOTEL ENGEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Hilders ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hilders.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Hilders?

  Hotel Leist Sonne Engel sunt cele mai apreciate hoteluri din Hilders ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Hilders.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Hilders?

  Hotel Leist Sonne Engel sunt hoteluri din Hilders ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Hilders.