Oferte cazare Inzell, Bavaria Germania iarna 2020
(47 oferte, 340.9EUR - 511EUR)
Reikartz Hotel Gastager, Inzell

Reikartz Hotel Gastager

Inzell, Bavaria, Germania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Chiemgauer Hof Erlebnishotel, Inzell

Hotel Chiemgauer Hof Erlebnishotel

Inzell, Bavaria, Germania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Chiemgauer Hof Erlebnis-H, Inzell

Chiemgauer Hof Erlebnis-H

Inzell, Bavaria, Germania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Alpenblick, Inzell

Alpenblick

Inzell, Bavaria, Germania

  • Fara transport

  Oferte Inzell

  Inzell, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Inzell sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Inzell pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Inzell sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Inzell oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Inzell garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Inzell va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Inzell, Bavaria, Germania iarna 2020 - Alege din 42 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro