Oferte cazare Kleines Wiesental, Germania Germania iarna 2023
(5 oferte, 50EUR - 500EUR)
Berggasthof Haldenhof, Kleines Wiesental

Berggasthof Haldenhof

Kleines Wiesental, Germania, Germania

  • Fara transport
  Gasthof Hotel Hirschen, Kleines Wiesental

  Gasthof Hotel Hirschen

  Kleines Wiesental, Germania, Germania

   • Fara transport
   Sennhutte, Kleines Wiesental

   Sennhutte

   Kleines Wiesental, Germania, Germania

    • Fara transport
    Gasthof Hotel Sennhutte, Kleines Wiesental

    Gasthof Hotel Sennhutte

    Kleines Wiesental, Germania, Germania

     • Fara transport

     Oferte Kleines Wiesental

     Kleines Wiesental, Germania, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Kleines Wiesental sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Kleines Wiesental pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Kleines Wiesental sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Kleines Wiesental oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Kleines Wiesental garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Kleines Wiesental va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Kleines Wiesental, Germania, Germania iarna 2023 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Kleines Wiesental

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kleines Wiesental?

     Cozy Apartment By The Forest In Kleines Wiesental, Gasthof Hotel Sennhutte, SENNHuTTE, GASTHOF HOTEL HIRSCHEN, BERGGASTHOF HALDENHOF sunt cele mai populare hoteluri din Kleines Wiesental