Oferte cazare Lenggries, Bavaria Germania iarna 2020
(13 oferte, 73.5EUR - 73.5EUR)
Zum Heisn, Lenggries

Zum Heisn

Lenggries, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Gastehaus Isarau, Lenggries

  Gastehaus Isarau

  Lenggries, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Lamprechthof, Lenggries

   Lamprechthof

   Lenggries, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    Hotel Alpenrose, Lenggries

    Hotel Alpenrose

    Lenggries, Bavaria, Germania

     • Fara transport

     Oferte Lenggries

     Lenggries, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Lenggries sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Lenggries pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Lenggries sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Lenggries oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Lenggries garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Lenggries va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Lenggries, Bavaria, Germania iarna 2020 - Alege din 13 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro