Munte Hessa Germania 2021
Filtre: Categorie: Munte× (74 oferte, 225.1EUR - 659.1EUR)

Afiseaza harta
Hotel Victoria, Schlangenbad

Hotel Victoria

Schlangenbad, Hessa, Germania

  • Fara transport
  Lisas Welt, Ehrenberg

  Lisas Welt

  Ehrenberg, Hessa, Germania

   • Fara transport
   Hotel Victoria, Schlangenbad

   Hotel Victoria

   Schlangenbad, Hessa, Germania

    • Fara transport

    Despre Hessa

    Hessa

    Frankfurt pe Main (în germană Sunet Frankfurt am Main [ˈfraŋkfʊrt]) este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa și al cincilea oraș ca mărime din Germania. Este situat pe râul Main și are o populație de aproximativ 670.000 de locuitori. Numele colocvial al orașului este Frankfurt, însă numele său oficial este Frankfurt am Main, care se traduce Frankfurt pe (râul) Main. A nu se confunda cu Frankfurt pe Odra [Frankfurt (Oder)], care este un oraș diferit, situat pe râul Odra în estul Germaniei și cu o populație de circa 70.000 de locuitori.

    Intrebari frecvente despre Hessa

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hessa?

    MARITIM AM SCHLOÃGARTEN, RESIDENZ HOTEL AM KURPARK, HOTEL VICTORIA, Rhon Residence, Halbersbacher Parkhotel Biedenkopf sunt cele mai populare hoteluri din Hessa

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hessa?

    Hotel Schlangenbader Hof, Halbersbacher Parkhotel Biedenkopf, Rhon Residence, HOTEL GOLDFLAIR AM RATHAUS, LOTHAR-MAI-HAUS sunt cele mai apreciate hoteluri din Hessa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hessa.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Hessa?

    Hotel Schlangenbader Hof, GENCERS PENSION BIEDENKOPF, APARTMENTHAUS STADTOASE sunt cele mai apreciate hoteluri din Hessa ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Hessa.