Oferte cazare Neuschoenau, Bavaria Germania iarna 2022
(16 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Vitalesca, Neuschoenau

Hotel Vitalesca

Neuschoenau, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Landgasthof Euler, Neuschoenau

  Landgasthof Euler

  Neuschoenau, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Moorhof, Neuschoenau

   Moorhof

   Neuschoenau, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    Landhotel Moorhof, Neuschoenau

    Landhotel Moorhof

    Neuschoenau, Bavaria, Germania

     • Fara transport
     Salzsaumer, Neuschoenau

     Salzsaumer

     Neuschoenau, Bavaria, Germania

      • Fara transport
      Backerwiese, Neuschoenau

      Backerwiese

      Neuschoenau, Bavaria, Germania

       • Fara transport

       Oferte Neuschoenau

       Neuschoenau, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Neuschoenau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Neuschoenau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Neuschoenau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Neuschoenau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Neuschoenau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Neuschoenau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Neuschoenau, Bavaria, Germania iarna 2022 - 2023 - Alege din 16 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Neuschoenau

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Neuschoenau?

       SALZSaUMER, LANDHOTEL MOORHOF, LANDGASTHOF EULER, HOTEL VITALESCA, HOTEL BERGGASTHOF LUSEN sunt cele mai populare hoteluri din Neuschoenau

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Neuschoenau?

       HOTEL VITALESCA, LANDGASTHOF EULER, MOORHOF sunt cele mai apreciate hoteluri din Neuschoenau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Neuschoenau.