Oferte cazare Petersberg, Germania Germania iarna 2022
(6 oferte, 50EUR - 500EUR)
Landhotel Rhonblick, Petersberg

Landhotel Rhonblick

Petersberg, Germania, Germania

  • Fara transport
  Berghof, Petersberg

  Berghof

  Petersberg, Germania, Germania

   • Fara transport

   Oferte Petersberg

   Petersberg, Germania, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Petersberg sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Petersberg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Petersberg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Petersberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Petersberg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Petersberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Petersberg, Germania, Germania iarna 2022 - 2023 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Petersberg

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Petersberg?

   Hotel Restaurant Berghof, LANDHOTEL RHoNBLICK, RHoNBLICK LANDHOTEL - RESTAURANT - COUNTRYPUB, LANDGASTHOF PENSION ZELLMuHLE, GASTHOF ALTES CASINO sunt cele mai populare hoteluri din Petersberg

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Petersberg?

   Hotel Restaurant Berghof, LANDGASTHOF PENSION ZELLMuHLE sunt cele mai apreciate hoteluri din Petersberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Petersberg.