Oferte cazare Schlangenbad, Hessa Germania iarna 2024
(3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Victoria, Schlangenbad

Hotel Victoria

Schlangenbad, Hessa, Germania

  • Fara transport

  Oferte Schlangenbad

  Schlangenbad, Hessa, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Schlangenbad sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Schlangenbad pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Schlangenbad sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Schlangenbad oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Schlangenbad garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Schlangenbad va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Schlangenbad, Hessa, Germania iarna 2024 - 2025 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Schlangenbad

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Schlangenbad?

  RESIDENZ HOTEL AM KURPARK, HOTEL VICTORIA, Hotel Schlangenbader Hof sunt cele mai populare hoteluri din Schlangenbad

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Schlangenbad?

  Hotel Schlangenbader Hof, HOTEL VICTORIA sunt cele mai apreciate hoteluri din Schlangenbad ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Schlangenbad.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Schlangenbad?

  Hotel Schlangenbader Hof sunt cele mai apreciate hoteluri din Schlangenbad ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Schlangenbad.