Oferte cazare Schwangau, Bavaria Germania iarna 2020
(8 oferte, 111.3EUR - 465.5EUR)
Helmerhof, Schwangau

Helmerhof

Schwangau, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Haus Luna, Schwangau

  Haus Luna

  Schwangau, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Cafe Maria, Schwangau

   Cafe Maria

   Schwangau, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    Weinbauer, Schwangau

    Weinbauer

    Schwangau, Bavaria, Germania

     • Fara transport
     Waldmann, Schwangau

     Waldmann

     Schwangau, Bavaria, Germania

      • Fara transport

      Oferte Schwangau

      Schwangau, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Schwangau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Schwangau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Schwangau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Schwangau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Schwangau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Schwangau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Schwangau, Bavaria, Germania iarna 2020 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro