Oferte cazare Schwangau, Bavaria Germania iarna 2023
(38 oferte, 50EUR - 500EUR)
Helmerhof, Schwangau

Helmerhof

Schwangau, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Waldmann, Schwangau

  Waldmann

  Schwangau, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Weinbauer, Schwangau

   Weinbauer

   Schwangau, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    Hotel Schwansee, Schwangau

    Hotel Schwansee

    Schwangau, Bavaria, Germania

     • Fara transport
     Haus Luna, Schwangau

     Haus Luna

     Schwangau, Bavaria, Germania

      • Fara transport
      Landhaus Am See, Schwangau

      Landhaus Am See

      Schwangau, Bavaria, Germania

       • Fara transport
       Im Konigswinkel, Schwangau

       Im Konigswinkel

       Schwangau, Bavaria, Germania

        • Fara transport

        Oferte Schwangau

        Schwangau, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

        Partiile de ski din Schwangau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Schwangau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Schwangau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

        Conditiile de zapada sunt excelente in Schwangau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

        Echipamentul de instalatii pe cablu din Schwangau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Schwangau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

        Oferte cazare Schwangau, Bavaria, Germania iarna 2023 - 2024 - Alege din 19 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

        Intrebari frecvente despre Schwangau

        Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Schwangau?

        Weinbauer, Waldmann, Landgasthof Zur Post, Hotel Konig Ludwig, Schwangauer Hof Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Schwangau

        Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Schwangau?

        Hotel Schwanstein, Schwangauer Hof Hotel, Hotel Konig Ludwig, Waldmann, Weinbauer sunt cele mai apreciate hoteluri din Schwangau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Schwangau.

        Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Schwangau?

        Hotel Schwanstein, Helmerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Schwangau ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Schwangau.