Ski Biedenkopf, Hessa Germania iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (6 oferte, 50EUR - 500EUR)
Lahn Hotel, Biedenkopf

Lahn Hotel

Biedenkopf, Hessa, Germania

  • Fara transport

  Vacante ski Biedenkopf

  Biedenkopf reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Biedenkopf oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Biedenkopf va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Biedenkopf (Hessa, Germania) iarna 2021 - 2022 - Alege din 6 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Biedenkopf

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Biedenkopf?

  MEIN KLEINHOTEL BIEDENKOPF, GENCERS PENSION BIEDENKOPF, PENSION MARGARETHE, LAHN HOTEL, KLEINHOTEL BIEDENKOPF sunt cele mai populare hoteluri din Biedenkopf

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Biedenkopf?

  Halbersbacher Parkhotel Biedenkopf sunt cele mai apreciate hoteluri din Biedenkopf ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Biedenkopf.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Biedenkopf?

  GENCERS PENSION BIEDENKOPF sunt cele mai apreciate hoteluri din Biedenkopf ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Biedenkopf.