Cum aflu daca sunt locuri disponibile la hoteluri prin Direct Booking?
031 9641Luni - Vineri 9 - 18
Print

Cum aflu daca sunt locuri disponibile la hoteluri prin Direct Booking?

Cum aflu daca sunt locuri disponibile pentru o oferta din site?

Ofertele prezentate in site-ul Direct Booking sunt aduse in timp real din sistemele furnizorilor de servicii ele pot avea ca status Locuri disponibile/Allotment sau La cerere/On request, incercam pe cat de mult posibil sa actualizam disponibilitatea hotelurilor, dar datorita dinamicitatii in special in perioada de plin sezon, este destul de greu sa le putem controla in totalitate.

Pentru a afla disponibilitatea ferma pentru o oferta din site-ul nostru puteti plasa o comanda (vezi si Cum fac o rezervare?). Comanda nu va implica la nimic financiar, ulterior daca nu doriti sa achitati pentru ca aceasta sa devina o rezervare ferma puteti solicita anularea acesteia din contul dumnevoastra.
Confirmarea disponibilitatii unei comenzi nu reprezinta o rezervare, ci o interogare la furnizor si raspunsul acestuia la aceasta solicitare. Comanda va deveni rezervare ferma doar dupa efectuarea platii de catre client si confirmarea rezervarii din partea furnizorului.

Cum aflu anumite detalii legate de o oferta din site?

Incercam permanent sa aducem cat mai multe informatii in site referitoare la oferta existenta, dar sunt si informatii de care nu dispunem sau nu le putem afisa in site.
Daca aveti intrebari legate de o oferta (facilitati ale hotelului, din camera , orar de zbor etc) puteti plasa o comanda in site, iar la sectiunea Comentarii, intrebari sau solicitari de trimis catre hotel puteti lasa mesajul sau intrebarea dumneavoastra. Aceasta va fi trimis catre furnizor si in masura in care ne vor trimite un raspuns concret la solicitarea dumneavoastra, vom reveni  cu raspunsul.