Individual Feldkirchen, Bavaria Germania iarna 2020
Filtre: Transport: individual× (8 oferte, 228.4EUR - 228.4EUR)
Ibis Munich Messe, Feldkirchen

Ibis Munich Messe

Feldkirchen, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Ibis Muenchen Messe, Feldkirchen

  Ibis Muenchen Messe

  Feldkirchen, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Ibis Munich Messe, Feldkirchen

   Ibis Munich Messe

   Feldkirchen, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    Novitel Kirchheim, Feldkirchen

    Novitel Kirchheim

    Feldkirchen, Bavaria, Germania

     • Fara transport

     Sejururi Individual Feldkirchen

     Destinatia Feldkirchen, Bavaria, Germania este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Feldkirchen cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

     Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Feldkirchen au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Feldkirchen, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

     Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Feldkirchen si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

     Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Feldkirchen trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

     Sejururi cu transport individual cu masina proprie Ski Feldkirchen (Bavaria, Germania) iarna 2020 - 2021 la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!

     Recomandari turistice pentru Feldkirchen

     Informaţii generale
     Feldkirchen, cu 13 900 de locuitori, este situat la o altitudine de 550 m de un râu şi un lac. Meșteșugari vechi oraş se află în inima oraşului Carintia, amplasat între bazine 'Klagenfurt' în sud și Munții 'Nock' în nord. Peisajul răsucit în jurul Feldkirchen şi cald pentru scăldat Lacul oferă multe oportunităţi pentru tineri şi bătrâni deopotrivă.

     Cum se ajunge acolo
     Cu maşina: de la Viena: luaţi autostrada Sud (A2) prin Völkermarkt şi Klagenfurt în Feldkirchen din Germania: 1. prin München, Salzburg, Tauernautobahn, Spittal şi Villach Feldkirchen 2. prin Bad Gastein, Dorfgastein, Mallnitz, Spittal und Villach de tren: la Viena: prin St. Veit an der Glan, în Feldkirchen din Germania: prin München, Salzburg şi Villach, la Feldkirchen de avion: aeroport Klagenfurt

     Staţiune
     Creasta sud-estică a Munților 'Nock' face pentru un peisaj uşor fier - Feldkirchen este un Eldorado pentru piloti de cal şi pentru fiecare walker. Pe poteci bine puteţi ajunge cu uşurinţă la destinaţiile cele mai frumoase de excursii: biserici vechi, mici sate somnoros sau unul din multe lacuri pentru scăldat din zona. Lacul 'Maltsacher', cu plaja plajă şi locul de campare, se află chiar la uşa ta, ca nu lac idilic 'Flatschacher'. Aveţi grijă pentru mai multe lacuri? Da, vă rugăm să! Alegeţi între 'Urbansee', 'Goggausee', 'Haidensee' sau 'Ossiachersee' și 'Wörthersee' (ultimele două sunt câteva minute de unitate departe). Există, de asemenea, o cale ciclu de Feldkirchen 'Ossiachersee'.

     Staţiuni
     Centrele de schi International 'Bad Kleinkirchheim', 'Turracher Höhe' și 'Kanzelhöhe' sunt uşor accesibile (30-45 minute in masina). Există mai multe lifturi de schi în zona imediată (4-10 km): 'Gradisch', 'Wachsenberg', 'Gnesau' și 'Simonhöhe'. În plus, există cross-country schi ruleaza între 5 şi 15 km lungime, și, de asemenea, o iarnă sănii a alerga. Ne ia nici o responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni, sub rezerva modificărilor