Munte Hessa Germania 2023
Filtre: Categorie: Munte× (75 oferte, 91.1EUR - 91.1EUR)

Afiseaza harta
Hotel Leist Sonne Engel, Hilders

Hotel Leist Sonne Engel

Hilders, Hessa, Germania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Lisas Welt, Ehrenberg

Lisas Welt

Ehrenberg, Hessa, Germania

  • Fara transport
  Hotel Victoria, Schlangenbad

  Hotel Victoria

  Schlangenbad, Hessa, Germania

   • Fara transport
   Hotel Victoria, Schlangenbad

   Hotel Victoria

   Schlangenbad, Hessa, Germania

    • Fara transport

    Despre Hessa

    Hessa

    Frankfurt pe Main (în germană Sunet Frankfurt am Main [ˈfraŋkfʊrt]) este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa și al cincilea oraș ca mărime din Germania. Este situat pe râul Main și are o populație de aproximativ 670.000 de locuitori. Numele colocvial al orașului este Frankfurt, însă numele său oficial este Frankfurt am Main, care se traduce Frankfurt pe (râul) Main. A nu se confunda cu Frankfurt pe Odra [Frankfurt (Oder)], care este un oraș diferit, situat pe râul Odra în estul Germaniei și cu o populație de circa 70.000 de locuitori.

    Intrebari frecvente despre Hessa

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Hessa?

    CAREA PARKHOTEL SCHLANGENBAD, Rhon Residence, Hotel Die Sonne Frankenbe, Halbersbacher Parkhotel Biedenkopf, Hotel Schlangenbader Hof sunt cele mai populare hoteluri din Hessa

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Hessa?

    Hotel Leist Sonne Engel, Hotel Schlangenbader Hof, Halbersbacher Parkhotel Biedenkopf, Hotel Die Sonne Frankenbe, Rhon Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Hessa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Hessa.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Hessa?

    Hotel Schlangenbader Hof, GENCERS PENSION BIEDENKOPF, LINDENHOF KEULOS, APARTMENTHAUS STADTOASE sunt cele mai apreciate hoteluri din Hessa ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Hessa.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Hessa?

    Hotel Leist Sonne Engel sunt cele mai apreciate hoteluri din Hessa ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Hessa.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Hessa?

    Hotel Leist Sonne Engel sunt hoteluri din Hessa ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Hessa.