Ski Ruthen, North Rhine Westphalia Germania iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Romantik Hotel Knippschild, Ruthen

Romantik Hotel Knippschild

Ruthen, North Rhine Westphalia, Germania

  • Fara transport
  Hotel Spitze-Warte, Ruthen

  Hotel Spitze-Warte

  Ruthen, North Rhine Westphalia, Germania

   • Fara transport

   Vacante ski Ruthen

   Ruthen reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Ruthen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ruthen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Ruthen (North Rhine Westphalia, Germania) iarna 2022 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Ruthen

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ruthen?

   ROMANTIK HOTEL KNIPPSCHILD, HOTEL SPITZE-WARTE sunt cele mai populare hoteluri din Ruthen