Oferte cazare St. Englmar, Padurea Bavariei Germania iarna 2023
(4 oferte, 363.3EUR - 363.3EUR)
Predigtstuhl Resort, St. Englmar

Predigtstuhl Resort

St. Englmar, Padurea Bavariei, Germania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Gut Schmelmerhof, St. Englmar

Hotel Gut Schmelmerhof

St. Englmar, Padurea Bavariei, Germania

  • Fara transport

  Despre St. EnglmarPrezentare si poze St. Englmar

  St. Englmar

  Staţiunea balneară montană Sf. Englmar se află la o altitudine de 808 m şi este considerată ca fiind centrul Pădurii Bavariei în ceea ce priveşte sporturile de iarnă . Frumosul sat este situat pe un versant sudic şi oferă condiţii ideale pentru schi, pentru drumeţii, săniuş şi plimbări cu sania trasă de cai. Aici vă aşteaptă nu numai divertisment şi activităţi ci de asemenea şi o mulţime de recreere şi relaxare în mijlocul frumuseţii naturale. Arber, cu ai săi 1456 m altitudine, este cel mai înalt munte din Pădurea Bavariei şi este renumit printre altele datorită Cupe Internaţionale de Schi care are loc aici - dar şi cei trei munţi locali Predigtstuhl, Pröller şi Hirschenstein vă pun la picioare condiţii ideale pentru practica sporturilor de iarnă.

  Oferte St. Englmar

  St. Englmar, Padurea Bavariei, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din St. Englmar sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in St. Englmar pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din St. Englmar sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in St. Englmar oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din St. Englmar garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski St. Englmar va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare St. Englmar, Padurea Bavariei, Germania iarna 2023 - 2024 - Alege din 11 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru St. Englmar

  Cine vrea să încheie ziua de schi în linişte la o masă bună va găsi în St. Englmar restaurante frumoase si refugii tradiţionale cu gastronomie de calitate la întoarecerea de pe pârtii. În baruri şi pub-uri atmosfera este foarte animată până în dimineaţă, printre altele pe ringul de dans. În afară de schi şi snowboard există mai multe modalităţi de a se bucura de magia iernii în Pădurea Bavariei. Un total de 50 de km de trasee pentru drumeţii de iarnă şi multe derdeluşe asigură distracţie pentru mic şi mare si ruleaza sanie pentru a face o mulţime de distracţie, puteţi în plus de exemplu face o plimbare romantica cu sania trase de cai. Gama activităţilor de agrement este imensă!

  Intrebari frecvente despre St. Englmar

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St. Englmar?

  Hotel Gut Schmelmerhof, Predigtstuhl Resort sunt cele mai populare hoteluri din St. Englmar