Despre Grainau - prezentare, informatii, poze si recomandari

Grainau – Sat primitor la Zugspitze!Mica staţiune Grainau se mândreşte cu o istorie de 700 ani, la umbra Zugspitze (2962 m)ţi a marcantului Waxenstein (2277 m), în Munţii Wetterstein. Valea Grainau se întinde im peisaj alpin pitoresc, cu multă natură şi tradiţie. Satul însuşi, alcătuit din Obergrainau şi Untergrainau, reflectă şi el idila rurală. Cel mai cunoscut motiv de fotografii este biserica parohială în stil baroc nou, şi frumoasa sa cupolă sub forma unui bulb de ceapă.

Staţiunea este o aşezare foarte liniştită, cu vederi superbe şi acces la animata Garmisch-Partenkirchen, care se află la doar cca. 7 km către nord-est. În Grainau vă aşteaptă multe posibilităţi pentru practica sporturilor de iarnă şi altele, cum ar patinaj pe lacurile, schi fond, derdeluş, în minunatele domenii schiabile ale Zugspitze.

Zona ski
Cu "Top Snow Card" vă stau la dispoziţie 87 instalaţii pe cablu şi 214 km de pârtii între 732 şi 2720 m în Garmisch-Partenkirchen şi Mittenwald în Germania şi în Lermoos şi Bergwang in Austria (v. regiunea de schi).

Chiar din Garmisch-Partenkirchen aveţi acces la domeniul schiabil Classic (Hausberg, Kreuzeck şi Alpspitz/Ostenfelderkopf). În total 40 km de pârtii şi 5 coborâri la vale veţi găsi la acest domeniu schiabil. La Hausberg vă aşteaptă un domeniu schiabil variat cu renumita şi exigenta coborâre de cca. 3,3 km Kandahar. Cea mai lungă coborâre din domeniul schiabil este coborârea de vale de la Osterfelderkopf, cu 8,8 km lungime şi o diferenţă de nivel de 1330 m.

Zugspitze oferă 20 km de pârtii bine preparate, un Funpark şi un ElDorado de zăpadă adâncă cu zone de freeride. Pantele line de pe Zugspitzplatt acoperă şi nevoile celor cu puţină experienţă pe cel mai înalt vârf al Germaniei.

Cu "Twin Ticket" puteţi profita şi de domeniul schiabil Classic şi de Zugspitze. Renumită este zona şi datorită evenimentelor cum ar fi cupa Mondială FIS şi anuala competiţie de Anul Nou.

În stațiune aveți acces la 5 hotspot-uri Wi-Fi.

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei2.720 m
Cel mai jos punct al zonei732m
Statiune de schi la altitudine758m
Numar instalatii transport pe cablu29
Numar teleschiuri15
Numar telescaune6
Numar telecabine8
Pârtii în total60 km
Pârtii verzi/albastre19 km
Pârtii rosii31 km
Pârtii negre60 km


Grainau | Mica staţiune Grainau se mândreşte cu o istorie de 700 ani, la umbra Zugspitze (2962 m)ţi a marcantului Waxenstein (2277 m), în Munţii Wetterstein. Valea Grainau se întinde im peisaj alpin pitoresc, cu multă natură şi tradiţie

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Grainau

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Grainau?

FERIENWOHNUNGEN ZUGSPITZE, BAYERN RESORT, Romantik-Alpenhotel Waxen, SENTIDO Zugspitze Berghot, Hotel Quellenhof sunt cele mai populare hoteluri din Grainau

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Grainau?

Sentido Zugspitze Berghotel, HOTEL ALPENHOF GRAINAU, HOTEL AM BADERSEE, ROMANTIK ALPENHOTEL WAXENSTEIN, Berghotel Hammersbach sunt cele mai apreciate hoteluri din Grainau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Grainau >

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Grainau?

HOTEL AM BADERSEE sunt cele mai apreciate hoteluri din Grainau ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Grainau >

Top hoteluri din Grainau

Grainauer Hof, Grainau

Grainauer Hof

Grainau, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Haus Florian, Grainau

  Haus Florian

  Grainau, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Nuss, Grainau

   Nuss

   Grainau, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    St. Anton, Grainau

    St. Anton

    Grainau, Bavaria, Germania

     • Fara transport
     Bayern Resort, Grainau

     Bayern Resort

     Grainau, Bavaria, Germania

      • Fara transport
      Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
      Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.