Ski Bromskirchen, Hessa Germania iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Ante Romantikhof, Bromskirchen

Ante Romantikhof

Bromskirchen, Hessa, Germania

  • Fara transport

  Vacante ski Bromskirchen

  Bromskirchen reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Bromskirchen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bromskirchen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Bromskirchen (Hessa, Germania) iarna 2021 - 2022 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Bromskirchen

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bromskirchen?

  Apartment Zum Regenbogen, Ante Romantikhof sunt cele mai populare hoteluri din Bromskirchen