Oferte cazare Neuhausen, Germania Germania iarna 2023
(7 oferte, 277.6EUR - 277.6EUR)
Waldhotel Roggosen, Neuhausen

Waldhotel Roggosen

Neuhausen, Germania, Germania

  • Fara transport
  Zur Edlen Krone, Neuhausen

  Zur Edlen Krone

  Neuhausen, Germania, Germania

   • Fara transport

   Oferte Neuhausen

   Neuhausen, Germania, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Neuhausen sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Neuhausen pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Neuhausen sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Neuhausen oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Neuhausen garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Neuhausen va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Neuhausen, Germania, Germania iarna 2023 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Neuhausen

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Neuhausen?

   Waldhotel Roggosen, HOTEL DACHSBAUDE KAMMBAUDE, ZUR EDLEN KRONE, HOTEL DACHSBAUDE KAMMBAUDE BEI SEIFFEN, FERIENHOTEL GOLDHuBEL sunt cele mai populare hoteluri din Neuhausen

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Neuhausen?

   Schloss Purschenstein, FERIENHOTEL GOLDHuBEL, HOTEL DACHSBAUDE KAMMBAUDE, Waldhotel Roggosen sunt cele mai apreciate hoteluri din Neuhausen ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Neuhausen.