Oferte cazare Sagard, Germania Germania iarna 2023
(13 oferte, 100.9EUR - 100.9EUR)
Mare Balticum, Sagard

Mare Balticum

Sagard, Germania, Germania

  • Fara transport

  Oferte Sagard

  Sagard, Germania, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Sagard sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Sagard pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Sagard sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Sagard oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Sagard garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Sagard va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Sagard, Germania, Germania iarna 2023 - Alege din 13 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Sagard

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sagard?

  GRUPPENHAUS RuGEN ZUR BRUNNENAUE, PRECISE RESORT RuGEN – APARTMENTS SPLASH ERLEBNISWELT, Precise Resort Rugen Hotel Splash Erlebniswelt, HOTEL AM MARKT, DER WILDE SCHWAN sunt cele mai populare hoteluri din Sagard

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sagard?

  Hotel Precise Resort Ragen, Precise Resort Rugen Hotel Splash Erlebniswelt, PRECISE RESORT RuGEN – APARTMENTS SPLASH ERLEBNISWELT sunt cele mai apreciate hoteluri din Sagard ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sagard.