Oferte cazare Spitzingsee, Germania Germania iarna 2022
(2 oferte, 77.7EUR - 124.4EUR)

Oferte Spitzingsee

Spitzingsee, Germania, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Spitzingsee sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Spitzingsee pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Spitzingsee sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Spitzingsee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Spitzingsee garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Spitzingsee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Spitzingsee, Germania, Germania iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Spitzingsee

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Spitzingsee?

Arabella Alpenhotel am Sp, Arabella Alpenhotel Am Spitzingsee sunt cele mai populare hoteluri din Spitzingsee

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Spitzingsee?

Arabella Alpenhotel am Sp, Arabella Alpenhotel Am Spitzingsee sunt cele mai apreciate hoteluri din Spitzingsee ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Spitzingsee.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Spitzingsee?

Arabella Alpenhotel Am Spitzingsee sunt cele mai apreciate hoteluri din Spitzingsee ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Spitzingsee.