Oferte cazare Bodenmais, Bavaria Germania iarna 2020
(22 oferte, 181.3EUR - 636EUR)
Hubertus, Bodenmais

Hubertus

Bodenmais, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Hotel Dolce Vita, Bodenmais

  Hotel Dolce Vita

  Bodenmais, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Zum Arber, Bodenmais

   Zum Arber

   Bodenmais, Bavaria, Germania

    • Fara transport

    Oferte Bodenmais

    Bodenmais, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Bodenmais sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bodenmais pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bodenmais sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Bodenmais oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Bodenmais garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bodenmais va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Bodenmais, Bavaria, Germania iarna 2020 - Alege din 17 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro