Oferte cazare Jettingen Scheppach B. Gunzburg, Bavaria Germania iarna 2020
(3 oferte, 50EUR - 500EUR)
Best Hotel Mindeltal S, Jettingen Scheppach B. Gunzburg

Best Hotel Mindeltal S

Jettingen Scheppach B. Gunzburg, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Best Hotel Mindeltal, Jettingen Scheppach B. Gunzburg

  Best Hotel Mindeltal

  Jettingen Scheppach B. Gunzburg, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Gasthof Zur Sonne, Jettingen Scheppach B. Gunzburg

   Gasthof Zur Sonne

   Jettingen Scheppach B. Gunzburg, Bavaria, Germania

    • Fara transport

    Oferte Jettingen Scheppach B. Gunzburg

    Jettingen Scheppach B. Gunzburg, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Jettingen Scheppach B. Gunzburg sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Jettingen Scheppach B. Gunzburg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Jettingen Scheppach B. Gunzburg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Jettingen Scheppach B. Gunzburg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Jettingen Scheppach B. Gunzburg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Jettingen Scheppach B. Gunzburg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Jettingen Scheppach B. Gunzburg, Bavaria, Germania iarna 2020 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro