Oferte cazare Oberaudorf, Bavaria Germania iarna 2020
(20 oferte, 175EUR - 238EUR)
Gasthof Ochsenwirt, Oberaudorf

Gasthof Ochsenwirt

Oberaudorf, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Ochsenwirt, Oberaudorf

  Ochsenwirt

  Oberaudorf, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Lambacher, Oberaudorf

   Lambacher

   Oberaudorf, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    Großfuchsenhof, Oberaudorf

    Großfuchsenhof

    Oberaudorf, Bavaria, Germania

     • Fara transport
     Heidinger, Oberaudorf

     Heidinger

     Oberaudorf, Bavaria, Germania

      • Fara transport

      Oferte Oberaudorf

      Oberaudorf, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Oberaudorf sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Oberaudorf pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Oberaudorf sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Oberaudorf oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Oberaudorf garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Oberaudorf va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Oberaudorf, Bavaria, Germania iarna 2020 - Alege din 19 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro