Oferte cazare Schonberg, Bavaria Germania iarna 2023
(232 oferte, 286EUR - 286EUR)
Hotel Zur Post, Schonberg

Hotel Zur Post

Schonberg, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Kalifornia258, Schonberg

  Kalifornia258

  Schonberg, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Am Rathaus, Schonberg

   Am Rathaus

   Schonberg, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    Ostseehotel Holm, Schonberg

    Ostseehotel Holm

    Schonberg, Bavaria, Germania

     • Fara transport
     Pension Seemöwe, Schonberg

     Pension Seemöwe

     Schonberg, Bavaria, Germania

      • Fara transport

      Oferte Schonberg

      Schonberg, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Partiile de ski din Schonberg sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Schonberg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Schonberg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Schonberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu din Schonberg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Schonberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte cazare Schonberg, Bavaria, Germania iarna 2023 - 2024 - Alege din 116 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

      Intrebari frecvente despre Schonberg

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Schonberg?

      FAMILOTEL LANDHAUS ZUR OHE, Familotel Schreinerhof, Hotel Antoniushof, Hotel Beach Hotel California, Akzent Antoniushof sunt cele mai populare hoteluri din Schonberg

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Schonberg?

      Hotel Zur Post, Akzent Antoniushof, Hotel Beach Hotel California, Hotel Antoniushof, BEST WESTERN HOTEL ANTONIUSHOF - ADULTS ONLY sunt cele mai apreciate hoteluri din Schonberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Schonberg.