Oferte cazare Schonau Am Konigssee, Bavaria Germania iarna 2020
(10 oferte, 324.1EUR - 618EUR)
Hotel Koppeleck, Schonau Am Konigssee

Hotel Koppeleck

Schonau Am Konigssee, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Explorer Hotel Berchtesga, Schonau Am Konigssee

  Explorer Hotel Berchtesga

  Schonau Am Konigssee, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Hotel Barenstuberl, Schonau Am Konigssee

   Hotel Barenstuberl

   Schonau Am Konigssee, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    Hotel Konigssee, Schonau Am Konigssee

    Hotel Konigssee

    Schonau Am Konigssee, Bavaria, Germania

     • Fara transport
     Alm- Wellnesshotel Alpe, Schonau Am Konigssee

     Alm- Wellnesshotel Alpe

     Schonau Am Konigssee, Bavaria, Germania

      • Fara transport
      Stolls Hotel Alpina, Schonau Am Konigssee

      Stolls Hotel Alpina

      Schonau Am Konigssee, Bavaria, Germania

       • Fara transport
       Hotel Bergheimat, Schonau Am Konigssee

       Hotel Bergheimat

       Schonau Am Konigssee, Bavaria, Germania

        • Fara transport

        Despre Schonau Am KonigsseePrezentare si poze Schonau Am Konigssee

        Schonau Am Konigssee

        La marginea parcului naţional Berchtesgadener veţi găsi aşezarea Schönau, cea mai sud-estică localitate a Germanie, la în jur de 630 m de altitudine. La est şţi sud se înalţă pereţii montani ai lanţurilor Hohen Göll, Hagengebirge şi Steinernen Meer - frontiera naturală cu vecinul Land Salzburg. Situarea minunată chiar la lacul Königssee vă oferă posibilitatea de a face plimbări pe lac şi la lumina soarelui şi a lunii. În plus puteţi vizita aşa şi Biserica St. Bartholomä, situată chiar în inima teritoriului protejat şi unde se ajunge doar cu barca. La doar un km de domeniul schiabil Jenner şi în Berchtesgaden, Schönau este o destinaţie ideală pentru o vacanţă de iarnă reuşită. Fie începători sau avansaţi, toţi schiorii vor găsi aici pârtia potrivită.
        Pentru începători avem însă o ofertă deosebită: aveţi posibilitatea de a comanda de la bun început pachetul "Learn to Ski", care include 3 zile - mai exact 12 ore - de schi precum şi echipament închiriat pentru 6 zile cu pachetul complet BASIC Ski pentru doar 100 € în plus! Un început perfect aşadar - cu nu mai puţin de 6 domenii schiabile diferite!

        Oferte Schonau Am Konigssee

        Schonau Am Konigssee, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

        Partiile de ski din Schonau Am Konigssee sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Schonau Am Konigssee pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Schonau Am Konigssee sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

        Conditiile de zapada sunt excelente in Schonau Am Konigssee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

        Echipamentul de instalatii pe cablu din Schonau Am Konigssee garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Schonau Am Konigssee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

        Oferte cazare Schonau Am Konigssee, Bavaria, Germania iarna 2020 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro