Oferte cazare Ringelai, Bavaria Germania iarna 2022
(6 oferte, 268.8EUR - 268.8EUR)
Hotel Stark, Ringelai

Hotel Stark

Ringelai, Bavaria, Germania

  • Fara transport

  Oferte Ringelai

  Ringelai, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Ringelai sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ringelai pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ringelai sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Ringelai oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Ringelai garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ringelai va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Ringelai, Bavaria, Germania iarna 2022 - 2023 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Ringelai

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ringelai?

  Hotel Stark, HOTEL GROSS LANDHOTEL WANDERN UND WOHLFuHLEN, FAMILIEN - LANDHOTEL KOLLER S, Landhotel Koller, Gross Land Vital sunt cele mai populare hoteluri din Ringelai

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ringelai?

  Landhotel Koller S sunt cele mai apreciate hoteluri din Ringelai ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ringelai.