Oferte cazare Schneizlreuth, Bavaria Germania iarna 2022
(9 oferte, 50EUR - 500EUR)
Alpengasthof Weissbach, Schneizlreuth

Alpengasthof Weissbach

Schneizlreuth, Bavaria, Germania

  • Fara transport
  Alpengluck, Schneizlreuth

  Alpengluck

  Schneizlreuth, Bavaria, Germania

   • Fara transport
   Hotel Mauthausl, Schneizlreuth

   Hotel Mauthausl

   Schneizlreuth, Bavaria, Germania

    • Fara transport
    Pension Kappen, Schneizlreuth

    Pension Kappen

    Schneizlreuth, Bavaria, Germania

     • Fara transport
     Wurznwirt, Schneizlreuth

     Wurznwirt

     Schneizlreuth, Bavaria, Germania

      • Fara transport
      Gastehaus Rupertus, Schneizlreuth

      Gastehaus Rupertus

      Schneizlreuth, Bavaria, Germania

       • Fara transport

       Oferte Schneizlreuth

       Schneizlreuth, Bavaria, Germania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Schneizlreuth sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Schneizlreuth pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Schneizlreuth sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Schneizlreuth oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Schneizlreuth garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Schneizlreuth va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Schneizlreuth, Bavaria, Germania iarna 2022 - 2023 - Alege din 9 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Schneizlreuth

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Schneizlreuth?

       HOTEL MAUTHaUSL, GASTHOF HOTEL UND RESTAURANT ALPENGLuCK, GaSTEHAUS RUPERTUS, ALPENLAND GASTHOF PENSION, Alpengluck sunt cele mai populare hoteluri din Schneizlreuth

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Schneizlreuth?

       Alpengluck, RESTAURANT ALPENGLüCK sunt cele mai apreciate hoteluri din Schneizlreuth ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Schneizlreuth.